28 aug. 2017

When It's Real - Erin Watt



Book Review — When It’s Real by Erin Watt | Aestas Book Blog


Meet Oakley Ford-teen celebrity, renowned pop star, child of famous movie stars, hottie with millions of fangirls… and restless troublemaker. On the surface he has it all, but with his home life disintegrating, his music well suddenly running dry, and the tabloids having a field day over his outrageous exploits, Oakley's team decides it's time for an intervention. The result: an image overhaul, complete with a fake girlfriend meant to show the world he's settled down.



Enter seventeen-year-old Vaughn Bennett-devoted sister, part-time waitress, the definition of "normal." Under ordinary circumstances she'd never have taken this gig, but with her family strapped for cash, she doesn't have much of a choice. And for the money Oakley's team is paying her, she figures she can put up with outlandish Hollywood parties and a team of publicists watching her every move. So what if she thinks Oakley's a shallow, self-centered jerk? It's not like they're going to fall for each other in real life…right? 




Părerea mea:

    Cred că v-ați dat seama că m-am îndrăgostit de cărțile lui Erin Watt din momentul în care am citit pentru prima dată „Prințesa de hârtie”. Astăzi o să vă povestesc despre această carte minunată care are acțiunea la Hollywood, dar care e din păcate un stand alone.

    Ca să încep cum trebuie va trebui să vă prezint personajele. Vaughn Bennett este o adolescentă normală care muncește ca să o ajute pe sora ei să își întrețină cei doi frați mai mici, ei rămânând orfani. Oakley Ford este starul care a fost descoperit încă din adolescență. El are acum 19 ani și trebuie să își refacă faima. Dar cum să facă acest lucru fără o iubită?

    Inițial nu am avut o părere prea bună despre personajul întruchipat de Oakley, deoarece mi s-a părut un tip arogant care nu dă doi bani pe ceea ce se întămplă în jurul său. El  descoperă că producătorul cu care vrea să lucreze nu îl consideră un om serios și vrea să schimbe acest lucru.

    Vaughn își dă seama că familia ei contează pe ea, așa că acceptă întâlnirea cu pop starul .Sunteți pregătiți să aflați ce se întâmplă cu adevărat la Hollywood? Ei bine priviți așa povestea aceasta. Fata cea bună ( care se pare că are un iubit pe care îl iubește din tot sufletul) vrea să își ajute familia, așa că merge la această întâlnire în care îl așteaptă 2 ore pe viitorul iubit fals care se pare că este un tip total nesimțit. Da, chiar așa s-a întâmplat.

    Ea este nevoită să facă o despărțire falsă de iubitul ei , mai apoi să posteze o poză pe rețelele de socializare cu un desen care îl prezintă pe Oakley. Deși i-a scăzut faima, el tot are o grămadă de fete puse pe urma lui. Așa că nimeni nu este surprins atunci când pop starul îi comentează la poză și internetul explodează ( la propiu).

    Ce mi-a plăcut la această carte a fost tensiunea dintre personaje, dar și modul încet în care se îndrăgostesc ele. Oakley și Vaughn devin din ce în ce mai apropiați așa că ni s-a permis să găsim printre rânduri povestea lui Oak.


    El, încă de când a semnat contractul care i-a adus faima, s-a simțit ignorat de părinții lui, care erau divorțați. Mama lui era mereu plecată la filmări, iar tatăl lui îi vorbea numai când avea nevoie de publicitate. Din cauza acestui lucru a învățat că lumea nu este sincceră în această carieră. Totuși este surprins că Vaughn nu numai că nu îi este fană, ci și că îl ignoră. Acest lucru l-a atras de ea mai mult decât și-a dat seama. Cât despre Vaughn, ea devine tot mai confuză. Relația cu tipul cu care ieșea a fost destul de sorțuroasă, așa că după ce ei se despart din cauza crizelor lui de gelozie, își dă seama cât de dulce este de fapt Oakley. Îl ajută destul de mult în cariera lui, convingându-l că ar trebui să își facă meseria din plăcere , nu numai din obligație.

     Și da,pentru mai multe detalii ar trebui să citiți cartea. Partea mea preferată a fost atunci când am descoperit de la ce vine titlul și sunt convinsă că o să vă placă și vouă.

Imagine similară

“There aren’t any cameras here. This isn’t for show.
This is as real and as awful and as wonderful as it gets. I’d hold her forever if she’d let me.”

“I wrap my arms around her shoulders. She snuggles into my side and I swear, my damn heart flips over because I want her to be my girl. For real.” 

“Our world is full of filters, Photoshop, and, well—” he shrugs “—fakes.” He strums a few more chords. “And it’s because we want everyone to think we’re perfect. Problem is that no one’s perfect and the nonstop drive to appear that way crushes our voices.” 

“You’re the one person in my life who wants nothing but me and it’s terrifying and awesome at the same time. Don’t ever leave me. I love you. You’re my heart.” 


Imagini pentru when it's real by erin watt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu